Ce se intampla daca pierd verigheta?

verighete aur galben

Unii oameni ajung sa se ataseze mai mult de verighete, simbolul casniciei lor, decat de casnicia in sine. Astfel incat, atunci cand pierd verigheta, simt ca pierd o parte din ei. Pana la urma, acesta este doar un obiect menit sa arate ceva ce se intampla in viata ta, nu situatia in sine. Exista solutii pentru a rezolva asta si, in mod sigur, nu este nici un capat de cer daca iti pierzi verigheta.

Iti poti cauta verigheta cu ajutorul retelelor de socializare si a celorlalti

Daca stii unde ai pierdut verigheta, poti merge acolo si sa intrebi angajatii daca nu au gasit-o. Majoritatea magazinelor si institutiilor au un serviciu de obiecte gasite si exista multi oameni generosi si corecti care, atunci cand gasesc ceva, duc obiectul la paznic sau la casa.

Desigur, trebuie sa tinem cont ca gradul de saracie din tara noastra e destul de mare si sansa sa se intample asta e destul de mica. Dar sa mai speram inca in inima lor si sa incercam intai sa gasim verigheta. Daca nu o gasesti, nu dispera: poate omul care a gasit-o avea mai mare nevoie de ea decat tine. Poate ea are sa reprezinte mancarea pentru copiii lui pentru o luna. Oricum, daca ai pierdut-o, nefiind atent/a la ea, poate nici nu insemna prea mult pentru tine. (Iti ridica anume intrebari perspectiva asta? Sunt corecte, urmeaza-le si raspunde-ti tie.)

Poti face o verigheta exact la fel

Verigheta, in sine, este doar un simbol careia tu ii dai putere. Nu ea are putere. La fel cum poza de pe noptiera iti aduce amintiri frumoase, asa si verigheta iti aduce aminte ca esti iubit/a si ai ceva frumos acasa. Dar, ca si poza de pe noptiera, si ea poate fi inlocuita cu o alta pentru a obtine exact acelasi efect.

In magazinul nostru poti sa iti faci verighete la comanda care sa arate exact ca cea pe care ai pierdut-o. Nici nu vei observa diferenta. Mai mult, daca nu vrei, nici sotia sau sotul nu va afla despre neglijenta ta. Dupa cum am spus, pierderea verighetei chiar nu e un capat de cer.

Puteti, cu ocazia asta, sa va reinnoiti juramintele

Dar varianta pe care v-o propunem noi este reinnoirea juramintelor. Este o ocazie perfecta pentru a face asta, un moment bun sa inlocuiti verighetele cu altele care sa va placa mai mult, sa va reasigurati de dragostea reciproca si soliditatea relatiei voastre.

Sa dati si altora ocazia de a celebra dragostea. Tot raul spre bine: de ce sa va suparati acum ca ati pierdut verigheta, cand puteti, foarte bine, sa o transformati intr-o ocazie de bucurie?

Da, vor fi cheltuieli neasteptate, insa nu trebuie sa va grabiti. Cu verigheta sau fara, dragostea voastra este tot acolo, familia tot este impreuna, lumea tot se invarte. Verigheta este un obiect, nu relatia voastra.

Asa ca, daca nu ai gasit verigheta inca, capul sus! Nu e o pierdere, e un „upgrade”. Depinde doar de perspectiva cu care privesti situatia.